Balira utazni babával? Mennyire kivitelezhető ez? Vagy inkább maradjon itthon?
Anyukámat szeretném meglepni egy utazással Balira, régi vágya oda eljutni. Viszont van egy 10 hónapos lányom... Nem most mennénk, hanem augusztus-szeptember környékén, de még nekem is fárasztóak az ilyen hosszú utak. Közvetlen járat nem is megy, átszállás biztosan lenne. Gondoltam arra, hogy esetleg nem egyben nyomjuk le az egészet, hanem 2-3 napra megállunk Dubaiban, vagy Kuala Lumpurban, így kevésbé lenne fárasztó.
A férjem szerint inkább hagyjam itthon vele, semmi értelme elvinni azért, hogy ott nyűglődjön, mi sem tudjuk majd élvezni a programokat, pihenni sem fogunk úgy tudni... Nem tudom, mi lenne a jobb. A férjem "teljes körű szülő", tehát ellátja a babát, foglalkozik vele, nem az ő képességeiben kételkedem.
Nézegess amerikai családi vlogokat, Most itt nagy divat a kempingezés, hónapokra mennek lakóautóval, járják az országot egész pici babákkal is. Akit nézek évek óta most kettő iker babával + 5 testvérreel az egyik Down syndromas kislány , terveznek egész évben kempingezni.
Otthon divat ez a három évig gyesen lenni bent a négy fal között a posta és a Játszótér között ingázva. Én ki nem bírnám. ( ket hónapossal repültünk először, azóta folyamatosan repülőzünk)
Mi két éve voltunk Balin és megjegyeztem magamnak, hogy na ide és hasonló helyekre biztosan nem megyünk 3 éves kor alatt, de nem az utazás miatt hanem a betegségek és a higiéniás viszonyok miatt. Hacsak nem vmi luxus szálloda 3 falán belül akartok lenni végig, Bali bizony kőkemény “Ázsia” :/
A Maldiv szigetek a resortokkal össze nem hasonlítható... ha meg tudod tenni, oda menjetek el nyugodtan. De Bali, Thaiföld, Fülöp szigetek stb... szerintem nagyon kockázatos.
Hogy jön ide, hogy kinek mennyi “felesleges” pénze van és mite költi..?! Lehet hogy itthon is el tudja költeni, de miért költené, ha ők Balira szeretnének menni? Azért ha választhatnék én se itthon wellnesselgetnék 2 napot 100ezer forintokért, mikor külföldre is mehetek...
Szerintem nem szükséges a kérdés megválaszolásához más pénztárcájában turkálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!