Hogyan tudnam formalni a babam fejet?
Figyelt kérdés
Ket honapos babam nagyon elfedeformalta a fejet. Kezdetektol probaltam forgatni, de mindig visszaforditotta. Tud a masik oldalra is nezni gond nelkul, csak nem akar. Es egyenesen tartva sem akar haton aludni, emiatt az egyik fulecskeje mar lathatoan elorebb van, mint a masik. A heten lesz a havi orvosi vizsgalat, de addig is jo lenne nemi tanacs, tapasztalat csere, lesz meg szep buksija?Ja es hason egyelore nagyon nem szeret lenni, olben szepen tartja magat es a fejecskejet, de hasalni nem szeret.2019. febr. 5. 13:09
1/8 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt aztán 3 hónaposan egyre többet kezdett forgolodni magától és 6honaposan.mar tökéletes volt a füle és a fejecskéje is. Nyoma sincs.
2/8 anonim válasza:
Fektesd az oldalára és támaszd meg a hátát valamivel, hogy ne tudjon visszafordulni!
Fordítsd meg a gyereket a kiságyban, ahol eddig a feje volt, ott legyen a lába!
Van egy ismerősöm, már felnőtt férfi, egyik oldalt szemmel láthatóan lapos a feje. Hosszú hajat növesztett, azzal takargatja.
3/8 anonim válasza:
Ez a kerdes ugye csak vicc? A gyermeked nem egy darab gyurma. Altalaban szulesnel ha hosszukas vagy deformalt a feje akkor a doki tud meg rajta "nyomkodni" de utana szerintem ne kiserletezgess vele. Ismerosom kisbabajat vakuummal huztak ki es hosszukas lett a feje na azt a doki vissza tudta szepen nyomkodni, azt mondta meg tul puha es erto kezekkel helyre lehet rakni. Te viszont ne nyomkodd a kis fejjet, majd lehet kinovi vagy kerdezd a dokid
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Szoktam forgatni, megtamasztani, stb.ami nem kenyelmetlen, de nyomkodni?!Ne haragudj, kedves utolso, de nyomkodni nem szoktam,.ilyet nem is irtam, tudom,h.a gyerek nem gyurma, van harom.
2019. febr. 5. 13:47
5/8 anonim válasza:
Próbáltad a kiságyban 180 fokban elfordítani, hogy hátha így majd a másik oldalra tartja a fejét?
Két hónaposan még természetes, hogy nem tudja egyenesen felfelé megtartani a fejét.
6/8 A kérdező kommentje:
Szoktam elforditani, egy darabig nez arra, aztan visszaforditja, ennyi. Vki irta,h.ez kotott nyakizmokra utal, kicsit megijjedtem...
2019. febr. 5. 14:21
7/8 anonim válasza:
Kisfiam mindig balra fordította a fejét,hiába támasztottam ki pléddel,forgattam a kiságyban.Mire 8 hetes lett,látványosan deformált volt a feje.Ahogy fejlődött,egyre többet hasalt,a gravitáció szépen megoldotta,1 éves kora körül már szép kerek volt a buksija.Próbáld továbbra is megtámasztani,de nem hiszem,hogy aggódnod kellene,nagyon sokat fog még változni!
8/8 A kérdező kommentje:
Mar egyre tobbet nez a masik oldalra is, ha hasra teszem, ugy tunik,h.a kedvetol fugg, mert vagy csak sir, vagy szepen felig kinyomja magat, nezelodik ide-oda.
2019. febr. 6. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!