Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős babával lehet...

Mennyi idős babával lehet busszal utazni?

Figyelt kérdés

A szüleim 500km laknak és nagyon ritkán lathatják unokájukat.Az utazás 12órás lenne és az érdekelne,hogy mekkora kell legyen a babám ahhoz,hogy meglatogathassuk a nagyszülöket.Sajnos nincs autonk.Vagy a sofőrök nem is vállalják ilyen pici ember szálítasát?(temészetesen mennénk mi-szülök is)

Elöre köszi a válaszokat.

2008. nov. 8. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor mehettek, a kicsit még annyira sem fogja megzavarni az utazás, mint titeket, hiszen ő kényelmesen elfér, a babahordozóban végigaludhatja az utat. Az unokatestvéremék az olasz tengerpartig buszoztak a 10 hónapos kisfiukkal, a kölyök bírta köztük legjobban a megpróbáltatást. Arra azért vigyázzatok, hogy ne az influenzaidőszak kellős közepén vigyétek őt tömegbe.
2008. nov. 8. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vonattal nem tudtok menni? Talan egyszerubb lenne, kicsit fellehet allni, jarkalni. Csak gondoltam leirom, hatha nem gondoltal ra.

Kulonben egesz pici babaval lehet utazni, miert ne lehetne? Igen, ez egy hosszu ut lesz, de probaljatok csak meg, a buszban pedig alulra a babakocsit (gondolom osszecsukhato) belehet tenni! Penteken sok a diak, hetkozepen jobb utazni!

2008. nov. 8. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
a szüleid nem tudnak jönni?bár a baba szerintem se sokat észlel a dologból!
2008. nov. 8. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:

De,most voltak pár hete,a babóm 3 hónapos és jövő tavasszal szeretnénk menni.Nekem is hiányzik az otthoni légkör,a tavasszal voltam utojára:-(

Vonattal nagyon rossz az összeködtetés és átszallással nem merek belevágni.

2008. nov. 8. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!