Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez normalis?

Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

Kisbabám 5 es fel honapos. El kapott valami nyavajat. Nagyon nathas fel orankent orrsziporszizom. Orvos azt mondta,hogy horghurutja is van. Kapott ra szirupot C vitamint+ orrcseppet.

3 napja egesz ejjel szinte fennt van hajnaltol alszik reggel 8ig.. nagyon jo alvo baba egyebkent. este 8tol reggel 8ig aludni szokott egyszeri kelessel hajnalban. Nagyon nyugos,pirosak a szemei ,hunyorit. Semmi nem jo neki,nyuszorog egesznap a szivem szakad mar meg :( aludni alig tud nappal is,mert felkelti a kohoges. Ugy hallom mar szakad fel neki. Hoemelkedese is van 37,2. Tegnap mar felhivtam a dokit,mondta,hogy normalis 1hetig legalabb. Szerintetek? Alig lat szegenykem a konnytol. Nalatok meddig tart egy ilyen betegseg?

Rolam nem is beszelve,mint egy elo halott😞

2019. jan. 31. 12:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos ez ilyen, nem nagyon tudsz mit tenni. Az orrszívás technikájára figyelj oda, hogy elég hatékony kegyen, ahogy fentebb is írtál. Van még ez a babyluuf barzsam, azt is használhatsz meg orrdugulás elleni párna, de ezt nem tudom ilyen kicsiknél lehet-e. Étvágya van? Ha szoptatod, akkor sokszor próbálkozz, ha tápszeres, akkir legalább teát igyon, mert a folyadékpótlás ilyenkor nagyon fontos. Állítólag segít, ha anyatejet csöppentesz az orrába, bár én még nem próbáltam. Illetve kicsit megdöntve aludjon, akkor nem fog annyira fuldokolni a köhögéstől. A hordozókendő is jó erre, ha van. Jobbulást és kitartás! Pár nap és rendbe jön, szerencsére az ilyen betegségek nem szoktak annyira elhúzódni.
2019. jan. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!