Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Debreceni tócóskerti anyukák...

Debreceni tócóskerti anyukák melyik orvoshoz hordjátok a babáitokat?

Figyelt kérdés

Megvagytok-e elégedve a gyerekorvossal és a védőnővel?

Ha váltani szeretnék gyerekorvost akkor a védőnő is más lesz?

Esetleg ha valaki már váltott gyerekorvost leírná,hogy miért döntött úgy,hogy mostmár váltani kell?

Köszönöm szépen

2010. jún. 30. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Mi a Tócó-völgyben lakunk, a doki nénik Dr Rusznák Mária, az Angyalföldi rendelőben rendel, nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon szeretem, és ami a legfontosabb, az 5 hónapos kislányunk is nagyon szereti. Nagyon kedves, nem csak az anyukákkal, hanem a gyerekekkel is. Elmondani nem tudom, hogy milyen szeretettel, gyengédséggel bánik a babánkkal. Csak ajánlani tudom. Mikor helyettesítették, akkor Dr. Varga Emilnél voltunk, ő is nagyon kedves, és tapasztalt orvos, de vele csak egyszer találkoztunk, úgyhogy róla nem tudok tapasztalatot mondani.

A védőnőnk Móna Imréné Erzsike, ő is nagyon kedves, aranyos, segítőkész. Mind a babakörül, mind az anyának. Most ép depizet, voltunk tanácsadáson és még ebben is igyekeznek segíteni. Csak jót tudok mondani róluk. :-D

Azt, hogy ha gyerekorvost váltasz, akkor a védőnő is más lesz-e, ezt nem tudom.

Megkérdezhetem, hogy miért akarsz váltani, és most ki a gyerekorvosod, ill. védőnőd?

2010. jún. 30. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekünk Szövetes Margit a doktornőnk.Nagyon durva a gyerekhez,a gyerek ha az utcán meglátja már égtelen üvöltésbe kezd.Nem kezdem el felsorolni miért akarok váltani.Egy példát mondok csak a kisfiam nagyon lázas volt és hányt felhívtuk egy pénteki nap,hogy mit csináljunk mert nem tudjuk már levinni a lázát.És férjem megkérte,hogy jöjjön ki.Ő erre azt reagálta,hogy vigyük be a gyereket a kórházba.Mondta neki férjem,hogy nincs kocsink és egy lázas hányó beteg gyereket mégis,hogy vigyünk be a kórházba?Erre a doki azt reagálta,hogy hívjunk taxit.Ezzel le is tette párom a telefont és hívtuk az ügyeletett meg a mentőket.A mentősök megkérdezték ki a körzeti gyerekorvos és mondták,hogy felhívják és ha nem tudják megértetni vele,hogy neki az a kötelessége,hogy kijöjjön a beteg gyerekhez akkor ők kijönnek és be visznek minket.10 percen belül ott voltak, és mondták is,hogy beszéltek a dokival,de mondták,hogy nem tudnak az ilyen orvossal mit kezdeni,a mentősök szavaival élve nemnormális egy dokink van.

Sajnos ez volt a legutóbbi eset és ezzel nálam betelt a pohár.Mindenképp elviszem tőle a gyereket.

Nekünk is volt párszor,hogy helyettesítő doktornő volt na vele nem volt gond,egy nagyon aranyos kedves nő és a gyerek sem félt tőle.De sajnos nem emlékszem a nevére.:(

Köszi szépen a segítséget.

2010. jún. 30. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk Dr Gál Gyöngyi az orvosunk, már a mienk is ő volt, most a gyermekünket is hozzá vttük, nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom!! A rendelője pont a Szövetes doktornőé mellett van. A gyerekekkel végtelen türelmes, jó diadnoszta, a legkisebb problémának is utánajár. A védőnője is szuper, deazt automatikusan nem cserélik le, ha orvost váltanak.
2010. jún. 30. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia első válaszoló!

Érdeklődni szeretnék,hogy a doktornődnek mikor van tanácsadása?

Köszi szépen

2010. júl. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!