Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nagy lábú babócája...

Akinek nagy lábú babócája van, az hol veszi a normális bokatartós cipőket?

Figyelt kérdés
Kisfiam 17 hós, és 24-es cipőnk van.Akár a Siesta, a Falcon stb, mind csak 26-ig vannak.Ősszel 25-ös következik, talán kihúzzuk vele tél tavaszig, bár kétlem:( Utána milyen vegyek neki, kínait nem akarok még, nagyon hitványak.
2010. jún. 30. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Tégel bababoltban nagy a választék.
2010. jún. 30. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 18 hónapos és szintén nagy lábú.

Én clarks cipőket vadászok neki, mert azok nagyon kényelmesek, és jó minőségűek.

Angol turiban, teszveszen, ki lehet fogni nagyon jó állapotban lévőket.

2010. jún. 30. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Érdeklődni szeretnék,hogy a kisfiadnak hány centi a talphossza?

Most a én kisfiam 13 hónapos és 23 cipőt hordunk.Van pár cipőnk már szinte mindet a teszveszen vettem.Most a kedven egy spotcipő bobbi shoes márka.Kényelmes és imádja a fiam:)

Nem igazán tudom milyen méretig lehet ezt a cipőt kapni de amig lehet addig biztos maradunk ennél a márkánál.:)

2010. jún. 30. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! 14,5 cm a talpikája. A 23-as cipő szandi, éppen, jó volt rá, ezért vettem meg a 24-est.Nem akartam 1 hónap múlva másik szandit venni. Ez is teljesen jó rá, ez szeotemberig kihúzza.
2010. jún. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!