A betegségtől jöhetett ki a duzzanat?
Figyelt kérdés
Múlt héten a babám lázas beteg volt. (vírus) Ma vettem észre hogy a bal oldalon a tarkóján a nyirokmirigy (gondolom én) meg van duzzadva elég szépen. Délután lesz orvosunk természetesen elviszem, de addig is járt-e már valaki így(?)
Nagyon ideges vagyok,remélem nem valami komoly.
2010. jún. 30. 12:29
1/4 anonim válasza:
lehet. a felsőléguti hurut gyakran okoz a nyakon nyirokcsomó duzzanatot. de az orvos a legjobb ötlet!
2/4 anonim válasza:
Én is pont ma visszem a lányomat dokihoz mert neki is vanak csomoi nem is egy mind a 2 oldalon 4-5.És mar honapok otta nem is volt beteg én is remélem h nem komly ird majd meg h nektek mitt mondot a doki.
3/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, szerintem nincs semmi baj. Az én nagyobbik fiam 5 éves, pár hónapos volt, amikor egyik betegség alkalmával észrevettük, hogy a bal oldalon a nyakán egy duzzanat van. Azonnal rohantam az orvoshoz, hogy mi lehet a baj, ő mondta, hogy nyirokcsomó duzzanat, nyugodjak meg, vissza fog húzódni. Azóta, ahányszor felső légúti betegségünk van, előjön a duzzanat, majd szépen mindig visszahúzódik, csak egy kicsit később, mint ahogy a betegség lemegy. Sőt, van úgy, hogy a duzzanat hamarabb jelentkezik, mint a betegség és már abból tudom, hogy néhány nap múlva betegek leszünk.
4/4 anonim válasza:
csatlakozom...
2éves fiamon szintén van duzzanat... Ő eddig kétszer volt beteg, de ettől függetlenül már többször megduzzadtak a nymirigyei. Doki azt mondta, hogy olyan fertőzéseken megy át, ami tünetet nem okoz. Erős az immunrendszere és emiatt csak a mirigyek duzzadnak, jelezvén egy fertőzést, miközben egyéb tünete nincs.
Valamint fogzásnál szintúgy megnőnek a nyirokmirigyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!