Segítség. A fiam cicije egy 5forintosnyi részen piros, meg van alatta duzzadva. Ma napközben jöhetett ki. Van itt egy doki esetleg?
Este vettem észre, holnap du 17h-tól rendel a dokink, addig mit csináljak? Reggel semmi nem volt. Plusz fogzik (ezzel lehet összefüggésben?), jön most 2 foga, elég nehezen viseli, 8 hónapos.
PArázok.
fotózd le és tedd fel. Látatlanban még egy orvos sem fogja megmondani!
Holnap vidd el orvoshoz.
Amugy valószínű semmi komoly.
Hát még semmilyen rovarral nem találkoztam a lakásban az a "baj", nagyon magasan vagyunk, ide csak sirály jár... hangya se, légy se, pók sincs.
Megnézem reggel jobban, hogy hogy alakul. Aztán meglátjuk..
A fogzáshoz sztem nincs köze. Holnap vidd el a dokihoz ha nem múlik el. Tényleg jó piros. M
ondjuk én tuti felhívtam volna rögtön a dokimat/védőnőmet, hogy megkérdezzem. Ő adott volna megnyugtató választ. Na de nem lehet mindenkit bármikor hívni....
tényleg jo piros neki. fáj is neki ? nem lehet h piszkálgatta nap közben és attol gyulladhatott be neki?
igazábol másra nem tudok gondolni, max még az h valami megszurhatta - pl valami kis hegyes játékdarab - bár nemhiszem h ilyet adsz neki.
de én is kiváncsi vagyok h mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!