Mi az arany középút mesenézésben egy 2 éves számára?
Az érdekel elsôsorban, hogy egy 2 éves számára mi az a heti TV-n történô mesenézési idô, ami pszichésen, idegrendszerileg még belefér számára. Sajnos a családban van kicsit idôsebb gyerek rokon, aki szörnyen képernyô függô, bevallom ez elborzaszt és nem akarom h az én gyerekem is ilyen legyen. De próbálok kompromisszumkész lenni és nem mindentôl tiltani a gyereket. Ugyanakkor anyósom és apósom többnyire mesét nézetnek vele, ha vigyáznak rá. Ez nem tetszik. Tegnap pl. össz-vissz 20percet vigyázott rá anyósom és már a mesecsatornán volt a tv. Nem tudtam neki szólni érte, mert persze kikapcsolta, amikor jöttem, és csak este vettem észre. Túlreagálni sem akarom, de valamivel meg szeretném nekik magyarázni, hogy miért káros a sok képernyô egy 2 évesnek.
Tudtok szakembertôl származó cikket, ami ezzel foglalkozik? Angolul is lehet, minél frissebb.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!