Mit mondjak a doktornőnek, ha nem ő kapta az értesítést, de őt akarom, hogy kijöjjön első látogatáskor?
Figyelt kérdés
A kórházban nem tudtam megmondani a nevét,ezért mást írtak a papírokra... Mikor kell jönnie egyébként először? Pénteken jöttünk haza de még a védőnő se volt.2019. jan. 21. 09:37
11/15 anonim válasza:
Nem igaz, utolsó. A gyerek háziorvosa ingyenesen kell higy meglátogassa otthon az újszülöttet az első heten
12/15 anonim válasza:
11es, jó hogy te így tudod nálunk hogy működik:-) Én voltam ott, és tudom hogy pénzt kért a gyerekorvos mikor kijött. Kérlek ne hazudtolj meg mikor nem voltál ott és fogalmad sincs arról mi volt. Mellesleg több embertől is hallottam hogy pénzt kért tőlük a gyerekorvos, különböző városokban.
13/15 anonim válasza:
Attól, hogy titeket legombol a doki, a 11-es jól írja. Ez kutya kötelessège, és nem szabadna érte pénzt kérnie.
14/15 anonim válasza:
Igen, az újszülöttet hazamenetelkor meg KELL látogatnia a gyermekorvosnak meghatározott időn belül.
15/15 anonim válasza:
Meg kell latogatnia a dokinak, ingyen, de ha mas nevet irtak fel, akkor kicsi az eselyed, hogy nem megy ki a beirt doki. Meg ha nem is ot akarod, akkor is kimegy, mert tuti nem csak egy ejnyebejnyet kap, ha kiderul, hogy nem ment hozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!