2 hónapos kislányunk minden fürdetés után üvölt amig feloltöztetem, zaklatottam eszik aztán elalszik, Miért?
Figyelt kérdés
A fürdetést nagyon élvezi, de ahogy kiveszzük a vizből és kezdem törölgetni kezdődik a cirkusz.2010. jún. 29. 21:05
2/10 anonim válasza:
Az én babám is ezt csinálta, és még most is sokszor (3,5 hós). Már fáradtak ilyenkor, főleg az öltözéshez.
3/10 anonim válasza:
Szia!Nálunk ugyanez volt sokáig! De most már nem. Szerintem ha a te lányod is nagyobb lesz, már nem csinálja ezt! Az én lányom 10 hós és most is néha nyűgös amíg nem kap enni fürdés után!Szerintem is az a gond hogy már nagyon fáradt és éhes!Cumit nem próbáltál meg adni neki? Én azt szoktam!
4/10 anonim válasza:
Szerintem is fáradt:) Jóleső melegvíz után nem enni kap egyből, hanem még holmi ruhákkal zaklatod:) Rossz néven veszi a kis drága:)
5/10 anonim válasza:
Egyértelmű:éhes és fáradt.
Az én kisfiam is ilyen:-)
6/10 anonim válasza:
Fáradt nap végére, mnár tudja, hogy fürcsi után jön a kaja és utána az alvás és türelmetlen az öltözéshez, meg gondolom már éhes is. Amúgy a babák utálnak öltözni. Az én kislányom is még néha nyűgös fürcsi után, pedig már 8 hóanpos, de kb 6 hónapos koráig amikor kivettük a vízből, odaáig, hogy nem került cumisüveg a szájába üvöltött.
7/10 anonim válasza:
Ugy tunik ez normalis :)
A lanyom is ezt csinalta :)
4.5 honaos, de mar "kinotte"/Kb 3 hos kora ota nem fordult ilyen elo.
8/10 anonim válasza:
Éhes, fáradt. Én úgy oldottam meg, hogy hamarabb viszem fürdeni (a napi utolsó 2 evés között kevesebb idő telik el, mint napközben, de ez nem baj, nem ordítósan éhes legalább), és igyekszem, hogy előtte aludjon.
9/10 anonim válasza:
Az en kisfiam is ezt csinalta. Mar ehes volt es nem gyozte kivarni a kajat. Igy sirva oltoztettem. Mi mindig 19-19:30 korul furdetjuk es en ugy oldottam meg, hogy furdes elott egy oraval adtam neki enni egy kicsit. Igy nem volt annyira ehes furdes utan, hogy vegigorditsa az oltozest. Utanna ismet kapott cicit es alvas.
10/10 A kérdező kommentje:
KOszi a valaszokat!
2010. jún. 30. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!