Miért nem kenitek a baba popsiát?
Szia,
Sosem kentuk neki semmivel, egyszeruen azert, mert nem lattuk szuksegesnek, es eddig szerencsere nem is pattogott ki neki . 4 honapos mult.
Miert lettem lepontozva? Csak az a jo, ha nyakig bekenjuk a gyereket?? :)))
En kb minden 2. pelenkazasnal halvanyan hintoporozom a feneket ugy, hogy vettem egy uj nagyfeju puder sminkecsetet, es azzal vekonyan athuzom tisztitas utan.
Mert nem kell. Minek ha nem piros, nem irritált?
A hintőpor egyáltalán nem jó.
Természetesen ha szükséges kenem sőt volt már, hogy megmutattam dokinak is.
Moshatós pelenkat használtunk. Ahhoz nem is szabad kenni.
Egyébként csak és kizárólag az orlo fogak attoresekor volt piros a fenekuk, akkor a hasmenés miatt pár napig eldobos pelust használtunk, na akkor kellett nekik neogranormon.
Mosható pelenkat használunk, ahhoz nem szükséges kenni, szép a popsija,
Fogzaskor szükséges kenni, akkor természetesen kenem
En csak akkor kenem, ha kell, azaz ha kipirosodik. A legkisebb meg csak 3 honapos, eddig meg nem volt piros neki soha, nem kellett krem.
A nagyobbaknal is elvetve kellett hasznalni, erosebb fogzasnal, vagy ha hasmenesuk volt.
Amugy vizes kendot hasznalok (waterwipes), vagy vizzel mosom meg oket, ha “olyan” a helyzet, hogy az gyorsabb es hatekonyabb. Szerintem ez is sokat szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!