Miért kenitek a baba popsiát akkor is ha nem piros neki?
Gondolom nem az én gyerekem az egyetlen akinek egyáltalán nem piros a feneke, vagy ha igen akkor kenem be, de ez kb 2 hetente 1-2 alkalom. Sok helyen olvastam hogy maga a krémek eltömitik a pólusokat és ezért is kipirosodhat a fenék.
De minek krémet használni, ha nem piros?
Azért, hogy ne legyen az!!!!
Mert a krém védi meg kakinál attól, hogy kicsípje. Én nem minden pelusozáskor kenem neki, van hogy pont akkor csúszik be a kaki, egyből vörös lesz a feneke, és fájdalmas is! Annyira, hogy utána ordít, ha csak leveszem a pelust róla!
Ezért kell krémezni a popsiját!
1,5 éves a kisfiam
Azért, hogy ne legyen piros, ne fertőződjön el a pórus pl. a kaki vagy pisi bacijaitól.
Persze nem mindegy mien krém, mert a hámosítókkal nem szabad mindig kenni.
én is csak akkor kenem be, ha piros.
a kaki után piros még így is, annak ellenére hogy be volt kenve előtte (este kenem, ő meg reggel kakil, így reggel újra bekenem. de többször nem igazán.
Amikor pici volt, akkor én is mindig kentem (pár hónapig), aztán egyre kevesebbszer. Nagyon ritkán piros neki, akkor is csak kis helyen, mondjuk mint egy 10 ft-os.
Este, fürdés után be szoktam, de csak azt a kis részt, meg esetleg napközben, ha olyant kakilt, amitől kipirosodott. Akkor szokott pirosodni neki, amikor fogzik, akkor kb napi 3x bekentem. Annál többször soha. Sőt, nem is törölgetem törlőkendővel, csak kaki után, napi 1x. És soha semmi baja nem volt még a fenekével ;) Pedig igazán érzékeny bőrű, ekcémás gyerek...
16 hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!