Mitől ropog 5 hós babám válla?
Figyelt kérdés
Már a születése óta ilyen, a védőnő azt mondta, hogy van ilyen. De még mindig ilyen, remélem elmúlik neki. Nemsokára megyünk tanácsadásra, majd rákézdezek a dokira. Másnak van hasonló tapasztalata? Nektek mit mondtak?2010. jún. 29. 16:48
1/4 anonim válasza:
Az enyémnek is volt egy korszaka amikor mindene ropogott, megnyugtatott az orvos is, hogy ez normális kisbaba korban.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is elő fordul az ilyesmi:)
3/4 anonim válasza:
Öcsémet 16 évesen vittem ortopédiára, mert szó szerint szétesett, annyira ropogott mindene.A doki azt mondta, ez normális.
Mindkét lányom már ujszülött korától ropog, sajna normálisnak tekintik.
4/4 anonim válasza:
Az inak ahogy mozdulnak a csonton, annak van ilyen hangja. Ez teljesen normális. Engem a gyógytornászunk nyugtatott meg. Most egy éves a babám, már nem ropog, viszont nem tudom, mikor maradt abba, de még 8-9 hónaposan is "ropogott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!