Nagyon gáz szerintetek hogy Apuka főz?
Extrém hasfájós a kisbabám, és 2 és fél hónap alatt nem főztem még. Annyit sír, hogy nemtudok nekiállni főzni, örülök ha wc-re menni tudok néha, vagy enni. Férjem főz meló után, mondtam neki megfőzök én is, de már egy ideje így megy...
Többi házimunkát megcsinálom, addig a gyerekkel van, de a főzés valahogy "rajtamaradt" , igazából tud is jól főzni meg szeret is. Viszont egyik ismerősöm megszólt ezért, mert ő megtud főzni úgy is, hogy egyedül van otthon.
Olyan nagy baj az hogy nem hagyom sírni a gyerekem?
Komolyan kb semmit sem tudok mellette csinálni. Minden baba más, neki alszik rendesen délelőtt is, az enyém nem. Kicsit felidegesített ezzel, hiszen nem tehetek erről a helyzetről...
Ő szerencsés. Pár hónap múlva remélem már én is tudok majd a konyhába maradni egy kenyérkenéses időnél többet is ...
Általában én főzök.
Viszont van, hogy fáradt vagyok, nem fért bele a napba, vagy csak nincs hozzá kedvem.
Ilyenkor a Férjem főz. Most már nagyobb a gyerek és van, hogy az Apja főztjét kéri, mert finomabban készíti, mint én. Mondanom se kell milyen büszke ilyenkor magára.
De gyerek előtt se volt vita, hogy ki főzzön vagy végezze el a házimunkát.
Évekig én főztem (nem voltam túl ügyes), aztán terhességem alatt nagyon rosszul voltam, ezért a férjem megpróbált készíteni ebédet.
Már első alkalommal kiderült, hogy iszonyatosan tehetséges, nagyom szuperül főz, vetekszik anyukám főztjével, pedig sohasem tanulta :) Azóta is (kb. két éve) övé a konyha, én már szinte be sem mehetek. Ez neki kikapcsolódás, akár munka után is nekiáll.
Ezek után szerintem nem gáz, miért lenne az? Ha neki nem gond, akkor csinálja csak nyugodtan. Tudnék én a lányom mellett is főzni (sütikben vagyok jó, és azt csináltam már úgy, hogy ő ott ült mögöttem az etetőszékben), de minek, ha a férjem sokkal finomabbakat tud csinálni? :D
Nem az a gáz hogy a férfi főz, tudsz olvasni?
Az a gáz, hogy 0-24-ben rajta csüng a gyerek, egy szabad fél órája nincs hogy bedobjon pár csirkecombot a sütőbe pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!