Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anyuka miért esik úgy...

Sok anyuka miért esik úgy neki a kérdezőknek itt (gyerekvállalás, nevelés), mintha halálos bűnt követnének el?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak olyan kérdések, aminél nagyot néz az ember, de most nem azokra gondolok. Hanem amikor kiderül, hogy anyuka nem azért nem szoptat, mert nincsen teje, hanem más okból. Vagy hogy közlik vele, hogy lusta, ha nem maga intézi a bevásárlást. Másik kérdés alatt meg az a bajuk, hogy miért viszi magával bevásárolni a gyereket. Ha drága babakocsit néztek ki, akkor azonnal jön az, hogy felesleges, csak sznobok használnak olyat és aki mutogatni akarja, hogy van pénze. Most volt egy kérdés, ahol a kérdező a gyerekcipőkről kérdezett, hogy tényleg csak a drága cipők a jók. Erre valaki már azonnal írta, hogy sajnálja előre a gyerekét, ha nekik már a cipőre sem telik, és minek szül, ha a gyereken spórol. Őszinte leszek, mikor terhes voltam, én sem voltam képben az aktuális babacipő árakkal, de ettől sosem gondoltam magam sz.r anyának. Ez a másik, hogy sokan itt 6-7 sor alapján közlik lazán, hogy mennyire sz.r anya a kérdező és sajnálják a gyerekét. De volt olyan, hogy privát üzenettel írtak rám, hogy mekkora hazug kamus vagyok, vagy hogy elmondják a véleményüket rólam, amit itt moderáltak volna azonnal.

Akik így viselkednek idegenekkel, otthon milyenek lehetnek? Mit tanul tőlük a gyerekük? Hogyan rúgjunk a másikba, aki segítséget, tanácsot vár?

2019. jan. 14. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
... Mert azt hiszik, attól ha azt írjuk, "igen, biztos terhes vagy" attól tényleg már az is. Sok leendő anyuka nagyon vicces, sötét némely mint az éjszaka.
2019. jan. 14. 14:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem az én kérdéseimre érkezett válaszokon akadtam fenn, mert én itt nem igazán kérdezek már, inkább böngészek, válaszolok. Ahol azzal fenyegetett az egyik nagyon értelmes anyuka, hogy kitépi a nyelvem, ott az volt a probléma, hogy kiírtam egy kérdést egy babakocsi márkával kapcsolatban, ő pedig odakommentelte, hogy nekem a gyerek csak kiegészítő, és hogy minek szül az ilyen. Ott nem reagáltam a kérdés alatt, viszont a kommentet törölték. Utána írt nekem, elhordott mindennek és hogy mit képzelek, ki vagyok én, hogy töröltetem, amit ő írt, meg hogy az ő anyja nem vett drága babaholmikat, még is tökéletesen felnevelte. Erre válaszul írtam, hogy az anyukája megtaníthatta volna viselkedni is, mert olyan stílusban, ahogy ő ír, az ellenségünkkel sem beszélünk, nemhogy ismeretlenekkel. Erre jött az, hogy kitépi a nyelvem és megeteti velem.

Vagy pl. volt egy kérdés, egy kislánnyal volt kapcsolatos, az anyukája írta ki. Hogy a volt férjével elváltak, és a kislány (6-7 éves volt talán) nem akar menni a láthatásra, mert az apja olyankor nem foglalkozik vele, csak veszekszik vele, piszkálja és a nagymama is nagyon szigorú ott vele, nem érzi jól magát és hogy mit tehetne, merthogy ők otthon nem így nevelik. Látszott a kérdezőn, hogy értelmes nő, nem az a típus, akinek a kapa kilóg a szájából. Mégis sokan nekiestek, hogy igenis az apuka neveli jól a gyereket (ilyenek voltak, hogy hétvégén is felébresztette reggel 6-kor, vacsora nélkül zavarta a szobájába, ha nem csinálta első szóra, amit az apja mondott, stb) és a végén már az volt, hogy remélik az apa elpereli az anyukától és a férjétől a kislányt.

2019. jan. 14. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
89%
Én azt bírom mikor kitesz valaki egy kérdést amire érdemben kéne tudni válaszolni pl Berepedt a babám szája szélé mivel kenjem ,hát alig válaszolnak ketten .De ha valaki kiteszi a magán dolgait na akkor odagyűl 20-40 ember alázni.
2019. jan. 14. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!