Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anyuka miért esik úgy...

Sok anyuka miért esik úgy neki a kérdezőknek itt (gyerekvállalás, nevelés), mintha halálos bűnt követnének el?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak olyan kérdések, aminél nagyot néz az ember, de most nem azokra gondolok. Hanem amikor kiderül, hogy anyuka nem azért nem szoptat, mert nincsen teje, hanem más okból. Vagy hogy közlik vele, hogy lusta, ha nem maga intézi a bevásárlást. Másik kérdés alatt meg az a bajuk, hogy miért viszi magával bevásárolni a gyereket. Ha drága babakocsit néztek ki, akkor azonnal jön az, hogy felesleges, csak sznobok használnak olyat és aki mutogatni akarja, hogy van pénze. Most volt egy kérdés, ahol a kérdező a gyerekcipőkről kérdezett, hogy tényleg csak a drága cipők a jók. Erre valaki már azonnal írta, hogy sajnálja előre a gyerekét, ha nekik már a cipőre sem telik, és minek szül, ha a gyereken spórol. Őszinte leszek, mikor terhes voltam, én sem voltam képben az aktuális babacipő árakkal, de ettől sosem gondoltam magam sz.r anyának. Ez a másik, hogy sokan itt 6-7 sor alapján közlik lazán, hogy mennyire sz.r anya a kérdező és sajnálják a gyerekét. De volt olyan, hogy privát üzenettel írtak rám, hogy mekkora hazug kamus vagyok, vagy hogy elmondják a véleményüket rólam, amit itt moderáltak volna azonnal.

Akik így viselkednek idegenekkel, otthon milyenek lehetnek? Mit tanul tőlük a gyerekük? Hogyan rúgjunk a másikba, aki segítséget, tanácsot vár?

2019. jan. 14. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos ez a fórum tele van megkeresedett ősbunkókkal. Mondjuk mindenhol vannak, csak nyilván nem azokkal barátkozik és beszélget az ember, de itt kièlik magukat. A rosszindulat engem is mindig elszomorít nagyon.
2019. jan. 14. 12:18
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

Vagy hogy közlik vele, hogy lusta, ha nem maga intézi a bevásárlást

idejön, megkérdezi, szerintünk lusta-e. Miért baj, ha erre valaki leírja a véleményét? Ha szerinte lusta, inkább hazudjon???

2019. jan. 14. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Én néha nem vagyok abban biztos, hogy anyukák válaszolnak. Vagyis remélem.

Unatkozó 70 éves nénike, tizenéves tini, gyerekutló 20-30asok, mindenttudó anyósok\nagymamák Valahogy őket gondolok ilyen kommentek alá.

2019. jan. 14. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Kettes válaszolóval teljesen egyet értek. Soknak ha valaki leírja a személyes véleményét valaki, akkor az már bunkó pa.raszt. Nem veszik egyesek túl jól a kritikát. Szerintem az alapvető élelmiszerek házhoz rendelése lustaság, szerintem három négy gyereket szülni 50m2re ostobaság. Aztán jön az az anyuka aki mindenhova jár, csak bevásárolni nem hajlandó a gyerekkel, magára veszi a lusta kommentem és bunkónak ír le. Aztán jön a Mari aki a negyediket várja a lakótelepre a másfél szobás hiteles lakásra, meglátja a kommentem hogy ostoba aki így vállal gyereket, és kikiált bunkónak pedig nem róla van szó, csak illik rá, magára veszi. Szerintem attól hogy megvan valamiről a véleményem és le is merem írni, attól nem vagyok őstulok. Ez az oldal nem azért van hogy körbe nyaljuk egymást.
2019. jan. 14. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Minek kérdez, ha nem bírja a választ? Ennyi.

Ha nem akarom, hogy mások megítéljenek, netán lehülyézzenek, nem kérek itt véleményt. Ilyen egyszerű.

2019. jan. 14. 13:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem is a normális véleményekkel van a gond, főleg, ha valaki tanácsot kér. Hanem mikor ezt már bántóan teszik, beszólnak és rosszindulatúak. Mert az szerintem nem építő jellegű kritika vagy, hogy "sz.r anya vagy és sajnálom a gyerekedet", mert pl. anyuka eljár heti 2-3 alkalommal tornázni, vagy hetente jár fodrászhoz. Az egészséges vitával sem lenne gond, ha utána nem kapnék olyan üzeneteket, hogy megtalál és kitépi a nyelvemet, aztán megeteti velem. Mert ilyenre is volt példa...
2019. jan. 14. 13:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Látod Utolsó, ennyi erővel lehetne azt is mondani, hogy minek válaszol, ha képtelen normális stílusban írni.
2019. jan. 14. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Milyen kérdéseket teszel fel, hogy ilyen reakciót váltasz ki?

Sok olyan kérdés is van, ami direkt provokáló. Te lennél a tipptopp anyuka, aki a 7 hónapos gyerekét a konditerembe viszi, amikor éppen nem más vigyáz rá?

2019. jan. 14. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem meg csak azt lehet provokálni aki saját magát látja szereplőnek a számára bántó kérdésben/kommentben.
2019. jan. 14. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:

És némely kérdező miért sértődik meg normális válaszokon is?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2019. jan. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!