Hogyan altatjátok 14 hó körüli gyermeketeket napközben és este? Mikor mennyit alszik?
Ez aztán a kielégítő válasz kedves első,jó neked de gondolom a kérdező nem erre volt kíváncsi:)
Az én kisfiam már 20 hónapos lesz,igaz jókat alszik de mellé kell feküdnöm,aztán kiosonni:) Én kb. ilyen idősen jó időben mindig sétáltam vele,akár 3 órát is,mert kint jókat aludt,mikor beköszöntött a rossz idő,muszáj volt átszoktatni a benti alvásra de megszokta,magamra tettem,mert már igen nehéz volt,dúdoltam(még mai napig) és elszenderedett,ezt megszokják egy idő után ha rendszeresen ezt csinálod,ja és mindig együtt sötételünk be,mostmár pedig a nyuszit altatjuk,a kezébe adom,dúdolok és alszik,mint most is:)
Szia!Nálunk napközben sosincs sötétitve,a tv. is szól halkan.
KApja a cumiját,textil pelust és irány a kiságy.
Ott ülök a szobában amig el nem alszik.Elösször nem ment könnyen,de most már ha mondom,megyünk aludni,megy a kiságyhoz.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!