Hogyan altatjátok nagyobbik gyermeketeket a kistesó megszületése után?
Figyelt kérdés
Egy időben vagy egymás után teszitek le őket? Ha apa segít a fektetéskor, mennyire fogadja el az új helyzetet a nagyobbik, ha korábban mindig ti altattátok?2011. febr. 23. 09:36
1/4 anonim válasza:
A nagyobbikkal(4,5 éves fiú) én megyek át a szobájába,miután apától elköszöntek egymástól,az altatás sokszor egy órát is eltart.Eközben ha a pici babusgatásra vágyik apa az ügyeletes,előtte mindig megetetem.
2/4 anonim válasza:
Előbb a kicsit utána a nagyobbik kicsit mivel 28 hónapos.Én altatom mint előtte,de ha szól apának hogy vele akar elaludni akkor apa megy be hozzá.Eddig is igy volt s eztán is igy lesz,nem borítom fel az ő megszokását a kistesó miatt mert akkor abból csak féltékenység lesz.Amíg szopizik a pici apával fürdik mint előtte.
3/4 anonim válasza:
Nalunk 5 ev a kulonbseg, igy azert nem nehez a naggyal. Egyutt mennek furodni, utana en bemegyek a picivel a szobajukba, megszoptatom, lefektetem, addig a nagy apaval beszelget - sajnos szinte csak ilyenkor tud, mert kesoig dolgozik. Miutan kijottem, elmondok par meset, es o is megy be aludni. 8.15-kor mar o is agyban van. 1 eves, 6 eves gyerekek.
4/4 anonim válasza:
Megfürdetem mindkettőt, egymás után, ha egyedül vagyok gyorsan. Elviszem a kicsit megetetni és utána beteszem aludni. Addig a nagyobbik a szobájában játszik, ott rosszat nem tud csinálni, ajtórács miatt pedig nem tud kijönni, így én sem izgulok. Ha apa itthon van, a nagyobbikkal ő foglalkozik, a picivel én. Szerintem az apukáknak kell, hogy fürdessenek, fektessenek, mert nagyon mély kapcsolat tud ilyenkor kialakulni. A korkülönbség 16 hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!