6 hetes babám állandóan sír. Mit csinálok rosszul?
Amióta megszületett ilyen. Nincs el magában, nem nézelődik. Ha ébren van, akkor nyűglödik, sír. Max kézben van csendben, de ott is csak ritkán. Altatni se tudom, max megváron még magától elalszik. Kiságyba nem tudom betenni, mert azonnal üvölt. Már mindent kipróbáltunk, de semmi eredménye.
Össze vagyunk törve és kétségbe vagyunk esve. Valamit nagyon rosszul csinálunk, csak nem tudok rájönni, hogy mit. :(
Más babák simán elvannak magukban ilyen idős korban, mi alig merünk kimozdulni valahova, mert attól tartok, hogy végigüvölti a bevásárlást/orvoslátogatás/ügyintézést.
Ti mit csináltok, hogy nyugodt a babátok? Vagy másnak is ilyen nehéz?
Dehogy vannak el más babák.
Nem hasfájós?
Próbáld különböző pózban ringatni, hátha megtalálod a neki legmegfelelőbbet.
És türelem, idővel jobb lesz!
Felesben kap anyatejet és tápszert. Minimálisan hasfájós és frontra érzékeny.
Nyugiszékben, kendőben nem marad meg. Egész nap énekelek neki, próbálom szórakoztatni játékokkal, de semmi.
Nem tudom, hogy ki milyen baba volt a családban,csak annyit, hogy én nagyon jó voltam, férjem refluxos és sírós.
Ilyen pici babát még nem tudsz lekötni, énekkel játékkal, de a testi közelség, az érzékeny törődés sokat segíthet. Fektesd le őt, húzd fel a lábait és piciket biciklizz vele, döntsd oldalra is óvatosan. Simogasd a hasát, az érintés is sokat tud segíteni. Ha ez sem válik be, akkor szélcső, de vidd el először a védőnőhöz, hogy ő mit javasol.
Milyen gyakran eteted? Nem nyel sok levegőt közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!