Most mit csináljak? Kinek szóljak? Nagyon nagy hülyeséget csináltam tudom.
Szólj a párodnak vagy a szüleidnek, hogy menjenek hozzád segíteni..Amúgy nem tudom milyen gyógyszert vettél be,de baba mellett se gyógyszert túladagolni,se inni nem kéne.
Amúgy nem túl életszerű, hogy rosszul vagy és közben itt írogatsz,spiccen és begyógyszerezve miközben a babád gondolom alszik.
Ha van bármilyen barátod/haverod,aki át tud menni,akkor annak.
De ha egyre rosszabbul érzed magad,akkor azonnal mentő!
A lényeg,hogy biztonságban tudd magatokat.
Nem tudom mennyire lehetsz rosszul,de ha arra van erőd,akkor mindenképpen nyitsd ki az ajtot,hogyha mentöre lenne szükség,akkor tudjanak minnél gyorsabban bemenni.
Kamu szaga van.
De ha igaz bármilyen ismerősöd hívd fel azonnal és mondd meg hogy rosszul vagy és félted a picit.
Ha nem szeretnéd elmondani miért nem kell. Nem tudod. Holbao orvoshoz mész de biztonságban éreznéd a babád jkbban ha valaki átmenne és nállad töltené az estét. Ha gyermeket vállalsz ő az első felejtsd el az ilyeneket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!