Bocs h ide írok, de hová menjek ez ügyben? Itt olyan sokan vagytokvalaki remélem tud segíteni!
Kártyás jogsim van.Az előlapján az érvényesség 2013, de ha megfordítom a B kategória érvényessége 09.09.29-én lejárt. Azaz majd 1 éve úgy közlekedek h lejárt a jogsim. ...szép....
Hová kell mennem ez ügyben? Háziorvoshoz? Okmányirodában? Vagy hová?
A vicc az egészben, h mindennap vezetek, és csak fényképnézegetés miatt vette észre apukám h lejárt...szégyellem is magam....
Orvosi vizsgálat mivel jár? Mert 2 kisgyerekem van, akik velem jönnének.(nem tudom hová tenni őket, a jogsi meg gyorsan kellene)
Köszi, hogy ide írtad!
Én is gyorsan megnéztem az enyémet! :) Szerencsére még érvényes pár hónapig! :))
Szia!
Először a háziorvostól kell egy orvosi alkalmassági. Kb. 6550 Ft. Kérj időpontot és nem lesz gond. Azután az okmányirodába kéred a vez.eng. meghosszabítását. Ez 4000 Ft-ba kerül (legalábbis addig amíg dolgoztam, most babázok :-) )A lejárt jogsit visszakapod egy kérelem adatlappal együtt és azzal vezethetsz, majd az Oi-ba be kell menni az új jogsiért ami kb. 1 hét alatt el is készül (bár 30 napos az üi. határidő) Az ügyintéző mindet el fog mondani :-)
Egy jogsis okmányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!