Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Bővebben lennt

Mit tegyek? Bővebben lennt

Figyelt kérdés

Eddig postán kértem a gyest.De mivel az nagyon későn érkezik meg ezért gondoltam,h kérem utalással.Csak az a gond,h 150-200 ezres OTP tartozásom van.

Vonhatnak le a gyesemből ezért?Amúgy a családim és a gyesem együtt 37995 ft.

2010. jún. 28. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen levonhatják!Egyszerű nyitsz más banknál folyószámlát és kéred oda!
2010. jún. 28. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
igen
2010. jún. 28. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a számládra érkezik, akkor az OTP levonja a tartozást,akár az egészet is havonta! (Ők a leggátlástalanabbak). Amíg van tartozásod,semmiképpen ne utaltasd a számlára a pénzt!
2010. jún. 28. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
A gyesböl gyedböl stb nem vonhatnak, tehat amikor megerkezik, akkor nem tehetik ra a kezüket. viszont ezt kijatszak ugy, hogy masnap mondvan ki tudja milyen penz az siman leveszik a szamladrol. Szoval sajnalatos modon igen hozzanyulhatnak.
2010. jún. 28. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ó bocsi csak akkor vonhatják ha az otp számládra érkezik!
2010. jún. 28. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne nyiss sehol bankszámlát,mert az OTP átadja a követeéstbehajtó cégnek,akkor onnan is leveszik a tartozást. Az unokám járt így velük.
2010. jún. 28. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Esetleg a párod számlájára nem lehet utaltatni?
2010. jún. 28. 22:09
 8/9 A kérdező kommentje:

A férjemnek is van tarozása,de neki nincs számlaszáma.

Már nincs az otpnél számom.A BB-nál nyitottam egyet.Ahova havi 5 ezret utalnak még.Meg csinálok ilyen internetes"munkát" és annak is oda jön a bevétele.Már kb. 4 hónapja.Eddig nem nyúltak hozzá.

Akkor azt mondjátok ne kockáztassak?

2010. jún. 28. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem tenném. Jó az postán is. Amúgy pedig két utalás között ugyanannyi idő telik el így is, úgy is! Gondolom, hó végére kifogytok a pénzből és jó lenne, ha hamarabb kapnátok a gyest. Viszont ha korábban kapod, korábban is költöd el, szóval nem nyersz vele semmit.
2010. jún. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!