Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire változatosan kap a...

Mennyire változatosan kap a babátok gyümölcsöt?

Figyelt kérdés

Babámnak sokszor szorulása van, ezért nem tudok neki adni akármilyen gyümölcsöt. Kb. 1 hónapja esszük a gyümiket. Ugye most még nem baj, ha nem olyan változatosan kapja.

Leginkább sütőtök, körte, őszibarack, szilva, ezeket adom neki.

2010. jún. 28. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Este már nem emlékszik rá, hogy délben mit kapott, szóval neki mindegy...

A változatosság inkább a szülők parája, a vitamin miatt jobb mindenfélét adni neki-korához mérten persze.

Szóval nem baj, inkább, mint szorulása legyen.

2010. jún. 28. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
No para, csak szépen lassan, az ő ütemében. Adhatsz neki banánt meggyel, az én kislányomnak ez a kedvence. Avokádót és mangót, cseresznyét, almát. Sárga és görögdinnye nem jön be neki.
2010. jún. 28. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a vitamin miatt gondoltam, hogy elég-e egy ideig, ha kb. csak ezeket adom. Végül a tápszer tele van vitaminnal.
2010. jún. 28. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. 1-másfél hónap kellett, mire beállt az emésztése és minden nap kakil. Almát, meggyet, barackot és banánt adtam neki, és kb. 3-5 naponta kakilt. Próbáltam variálni, és a nem szorulást okozó gyümiket adni, de nem vettem észre különösebb hatást. Tartotta a 3-5 napot. Ne aggódj, hozzá fog szokni a gyümölcsökhöz.
2010. jún. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!