Ki vagyok égve?

Figyelt kérdés

Egy éves baba mellett úgy érzem kiégtem. Mondtam a páromnak, azt mondta szerinte ha ki vagyok égve nem vagyok anyának való. Ma is 10-kor kelt fel, én már nagyon ki vagyok.

Semmit sem segít, legalább ,maga után pakolna el, de azt sem. Tudom, hogy most megkapom hogy ha ilyen volt előtte akkor minek szültem, de nem volt ilyen előtte. Jah és tegnap közölte, ha nem tetszik, menjek a gyerekkel albérletbe.

2018. dec. 31. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Hiába törölteted, ez újkori divat. Szegény kismamák, akik a hipergépesített háztartást sem bírják, sírnak egész nap... Elsüllyedtem volna 20 éve, ha egész nap otthon vagyok és a férjem csinálja meg meló után a házimunkát. Kiégtél? Húzz vissza dolgozni.
2018. dec. 31. 16:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Képzeld megyek vissza dolgozni és nincsen gépesítve a háztartás. Nincs mosogatógép, ha erre gondolsz.
2018. dec. 31. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

Remélem mindenkinek jó lesz az új év, aki semmi hasznosat sem írt, csak beszólt egyet...

Kérdező: ha mész vissza dolgozni, akkor kis szerencsével minden a helyére fog kerülni. A pároddal ülj le beszélni, hogy ha dolgozol, akkor ez nem fog menni. Vagy viszi félig a háztartást, vagy leléptek. Ha nem volt mindig ilyen, akkor külső segítséget nem akartok igénybe venni? Nekem úgy tűnik, hogy nem tudtok beszélni egymással, mert ő nem érti, hogy milyen nehéz a gyerekkel.

2018. dec. 31. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!