Hason vagy háton fektessem?
4 hetesek vagyunk és a kezdetektől többet alszik hason mint háton. nekünk is nehezen megy a büfi.
nem hiszem hogy ez gond lenne.
Szia!
Ha nem bukós próbáld ki hogy neki hogy jobb!
Az enyém (bár fogta a védőnő a fejét) nem volt hajlandó hason feküdni, állandóan nyafogott miatta, így maradt a háton-fekvés.
Tudod ebben a tmakörben még mindig nagy a kavarodás. Akik a hátonfekvést szorgalmazzák, azzal érvelnek, hogyha visszabüfizi a baba a kajcsit, attól meg is fulladhat, ha rosszul nyeli vissza álmában. Akik a hasonalvást preferálják azt mondják, hogy épp az a jó hogy ki tudja böfizni és nem marad bent, és ez a hasijának is jó...
De szerintem meg a baba "dönt", az enyémet tényleg nem lehetett hason altatni.
Ha van légzésfigyelőtök nem kell annyira aggódnod!
Az én fiam is csak hason fekve hajlandó aludni. Ő mondjuk viszonylag könnyen büfizik, de egyszer hason fekve már félig aludt mikor büfizett. Hát ki is jött a tejcsi. Akkor nagyon megrémültem, még jó hogy nappal történt, ugyanis a gyerek egész arca csupa tej volt, még az orra is. Szabályosan benne feküdt a tejben, pofival lefele...
Na akkor majdnem feltettem itt egy kérdést, hogy mégis mi a jó a büfizés szempontjából abban ha hason fekszik a gyerek. Nagyon ijesztő látvány volt. Rögtön kikaptam az ágyból, és megtörölgettem az arcát. Azóta addig nem rakom le, míg nem büfizett rendesen. Szerencsére már nagyobb (4,5 hónapos), és nem alszik rögtön evés után, így ez a probléma már nem áll fenn egy ideje.
Legyen légzésfigyelőd, és gond megoldva.
Nekem mindkét lányom kizárólag hason aludt, sosem volt semmi baj.
Próbáltad már oldalán altatni?Nekem úgy aludt pici korban és sem a büfivel sem a légzéssel nem volt gond!Támaszd meg a kis hátát egy összetekert törülközővel vagy egy kispárnával és szerintem így sem lesz gond!
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!