Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen méretű ruhácskákat...

Milyen méretű ruhácskákat vegyek a szeptemberben születő kis trónörökösnek?

Figyelt kérdés

Mekkorának születnek a babák? Úgy 50 centi körül, nem? Akkor kell 50-es body is? Az csak a baba mérete, vagy számolnak a pelussal is? Tehát az 50-es ruciba belefér 50 centi körüli baba pelenkával? Vagy ha 50 centi körüli a baba, akkor rászámolva a pelust 56-os ruhát vegyek?

Milyen gyorsan nőnek? Meddig tudja majd azt hordani?

Vagy csak 62-est vegyek? De az meg nem lesz túl nagy?

Minden tanácsot előre is köszönök!

Tudjátok... első baba :)

2010. jún. 28. 15:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fiam 50cmrel született, most 9 hónapos, most hord 68as rucikat. Úgyhogy az nagyon nagy, szerintem.

Egy db 50es ruhánk volt, kb. 2 hétig volt jó rá. 56os viszont sokáig.

A sógoroméknak 3héttel hamarabb született a babájuk, ők még 2 hónaposan is 50es rucit adtak a kis törpére. :D

Úgyhogy szerintem 56ost vegyél, de abból se sokat, aztán majd az utolsó hetekben meglátod, hogy mekkorára saccolják a babát, akkor még majd tudsz vásárolgatni.

2010. jún. 28. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:

51cm-vel született a kisfiam és csak kb. 2 hétig tudtam ráadni az 56-os méretet. A 62-es vastagabb ruhácskát biztos télen fel tudja venni, ha majd csak akkor lesz jó.

Én egyébként jobban szerettem, ha valami kicsit nagyobb volt, mert még nehezebb akkor öltöztetni őket, amikor még annyira kicsit.

2010. jún. 28. 18:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2010. jún. 29. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!