Minden újszülött babának kell venni kis harisnyát?
Figyelt kérdés
nekem kisfiam lesz 3 hét mulva, meleg is lesz és amugy is butaságanbk tartom fiura harisnyát.. ti vettetek ujszülöttnek?2010. jún. 28. 15:08
1/10 anonim válasza:
Hogy mit? Én fiam télen született, de semmilyen harisnyát nem adtam rá.
2/10 anonim válasza:
Én tavaly május elején szültem. A kislányomnak nem volt harisnyája, legelőször a télen adtam rá, mikor már 6-7 hónapos volt.
3/10 anonim válasza:
3 gyerekem téli, nem volt harisnyájuk.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor jo. mert azt olvasom mindenhol, hogy kell 2-3 harisnya, de akkor én sem veszek..
2010. jún. 28. 15:23
5/10 anonim válasza:
Miért kéne? Nagylányomra kb 8 hósan adtam előszor, mikor zsoknyát kapott..
Amúgy attól, hogy fiú, télen kell rá harisnya!
6/10 anonim válasza:
Ráérsz neki októberben venni, akkor kezdődnek a hidegek, és nadrág alatt hogy ne fázzon jól jön majd! Nekem februári a lányom, rugdalózó alá adtam rá harisnyát.
7/10 A kérdező kommentje:
Kösazi akkor majd veszek neki ha hidegebb lesz,.
2010. jún. 28. 15:58
8/10 anonim válasza:
Felesleges még venned,msjd októberre vegyél, amikor már hideg lesz.Attól még hogy fiú,lehet rajta harisnya télen,amikor hideg van,az én fiamon is volt.Sőt,télen itthon is abban volt,harisnyában és hosszú ujjú bodyban.
9/10 anonim válasza:
Februári születésű a kisfiam. Először novemberben adtam rá harisnyát.Újszülöttként nem. Inkább jól bebugyoláltam.
10/10 anonim válasza:
Újszülöttként nem adtam a fiamra, szeptember végén született. De már mikor nagyobb lett (4-5 hónapos), és nadrágot kezdtem rá adni, nem rugdalózót, akkor adtam rá harisnyát. És fogok is télen. Sokkal jobb, mint a zokni, amivel az őrületbe tud kergetni, hogy folyton leveszi. Kb fél percig van rajta a pár zonki. Ráadásul mikor ölbe kéreckedik, általában mindig felcsúszik a nadrág a térdéig, de így legalább ott van a harisnya és nem csupasz a lába.
És fiú, és egy nagyon édes cicás harisnyája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!