Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3 napos láz nevű betegség...

A 3 napos láz nevű betegség fertőző a kicsik között?

Figyelt kérdés
úgy értem ha nem puszilkodnak meg ilyesmi akkor elkaphatják egymástól?
2010. jún. 28. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Mivel a 3 napos lazt egy virus okozza, igy elkaphatja egyik a masiktol, nem csak ha puszilkodnak, hanem a levegobol is. (Ha rosszul tudnam, majd valaki kijavit.)

Jobbulast!

2010. jún. 28. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
hát passz, de úgy tűnik, hogy igen. Lányom 2. napja lázas, nem tudom lenyomni, valószínűleg a 3 napos lázat kapta el. Járunk csoportos tornára, ahol ugyan senki nem köhögött, de úgy tűnik valahogy mégis elkapta. Bár közértben is voltam vele, tehát ott is összeszedhette. Szóval sajna nem tudok hasznos választ adni a kérdésedre, de engem is érdekel.
2010. jún. 28. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert azt olvastam hogy ezt a herpesz virus okozza és a felnőttektől kapják meg a gyerekek(mármint mi hordozók vagyunk)mi pl sehol nem voltunk és a gyerekemen ugy jött ki.
2010. jún. 28. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Lányomon is most jött ki. Ezt a kérdést most este tettem fel, a 3 válaszban minden megtalálsz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. jún. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!