Van itt olyan aki a babazast nem élvezte de ahogy nagyobb lett egyre jobb lett?
Nekem az első fél év volt a legnehezebb. Aztán a 2 éves korig tartó időszakot imádtam. Amióta visszamentem dolgozni, megint nagyon nehéz, de leginkább azért, mert többet szeretnék vele lenni.
Ha ez megnyugtat, a "babázást" én sem élveztem, ahogy egyre nagyobb és okosabb, sokkal jobb és könnyebb minden.
Nekem 1 van.
A babazos korszaka nekem se jott be, egyszeruen nem szerettem benne semmit. Ellattam, kiszolgaltam, de en csak a negativ dolgokra fokuszaltam es ragorcsoltem sok aprosagra, amire most mar nem tennem ha elölről kezdenem, igy valoban nem maradt szep emlek a babazas.
Pedig visszagondolva ezerszer konnyebb volt amig kiszolgaltatott helyzetben volt pl. a hisztikorhoz kepest.
Az ovodaskor sem hozott nagy attorest.
Ott kiasangyal, itthon ketszeresen kitombolja magat. Csupa fegyelmezes a mindennapunk. Es hidd el kozel sem fegyelmezem minden kis aprosagert, csak amiert mindenki tenné.
Varom a kisiskolas kort egyelore, hogy még értelmesebb legyen ettol is.
De valamelyest azert könnyebb nagyobbnak: mar ertelmesebb pici korahoz kepest, neha mar hallgat a jozan eszre is, jobban lekoti magat, van tobb szabadidonk, hazimunkat is konnyebb megcsinalni,nekem munkahelyen jo ismet felnottek kozott lennem... stb. Szoval nem tudom konnyebb e idovel. Inkabb más. Nem konnyu ez a szuloseg.
3 gyerekem van, 20, 13, 1.5 évesek.
Mindig nehéz, mindig más a nehéz.
A kamaszkor a legbrutálisabb.
Szerintem a legélvezhetőbb időszak az 3-6 év közt van.
Ha gyereked van sose dőlhetsz hátra.
Kérdezném a nem tudom hányas hozzászóló okos anyukát, hogy lehet leszoktatni az éjjeli kelésről a gyereket?Komolyan...másfél év alatt még egy éjjelt sem aludtunk végig...megpróbálom megtiltani neki, de tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!