Miért alszik 3 napja ilyen sokat?
Kisfiam 12 hetes. Ő éjjel 10 és reggel 7 között végigalussza az éjszakát. Nappal délelőtt alszik 1x fél órát, 40 percet. Délben 3 de néha 4 órát is. Majd este még 1x fél órát. Ráadásul csak 4x eszik egy nap, reggel rengeteget 230-250 g napközben meg sokszor 130-150 g csak az egyik étkezés (tudom mániákus vagyok csak kisebb súllyal született mérni kellett és rászoktam hogy mindig mérem, mert egyébként anyatejes) most 4,5kg.
Nem épp amit a tankönyvek írnak de szépen fejlődik és hízik.
Ha nálatok is jókedvű a baba, szépen hízik és van pisis pelus akkor nagy gond nem lehet. Lehet azért változik mert tápszert kap anyatej helyett. Azt nehezebb feldolgozni a gyomrának, sok baba jobban alszik tőle, bár nem törvényszerű. Egyébként a napi adag a lényeg az evést illetően, mert mi sem eszünk mindig ugyanannyit. Ha úgy látod van amikor többet enne van amikor kevesebbet add úgy a tápit. A napi adag egyébként Testsúly kgx 150g. Pl 3,2x150= 480g ezt kell elosztani az étkezéseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!