Hogy ülnek fel a babák? Kisfiam, pár nap mulva 6 honapos, még nem tud felülni, de hasizombol huzza fel magát, kinyujtsa a kezecskéit, hogy megfogjam és ugy akar ülni. Lehet igy? Elképzelhetö, hogy hasizombol ül majd fel?
nekem mászásból ült fel, először kiült oldalra és fél kézzel támaszkodott, majd feltolta magát és egyenesen megült...volna ha nem dől el oldalra:D édes volt:) ez volt 6hónaposan.
Soha nem ültettem vagy támasztottam.
Az én fiam 6,5 hónapos volt, mikor először felült, és igen, hasizomból felhúzta magát, teljesen egyedül. Pont a szülinapomon volt, köztünk feküdt a nagyágyon, és a takarónkba kapaszkodva felhúzta magát. Onnantól etetőszékben ülve eszik. Mászásból kiülés kb. 7 hónaposan jött neki, de egyébként is felült, pl. a kiságyban, a rácsba kapaszkodva felhúzta magát.
Ő már 6 hónapos korától ülő helyzetben volt a kocsiban, másképp ordított. Már akkor stabilan ült, nem dőlt előre.
Utolsónak!
Ez nem hasizomból felülés! Ha valamibe kapaszkodik és úgy húzza magát, az segítséggel való felülést jelent. Hasizomból felülésről akkor beszélünk, ha majd saját maga felül, kapaszkodás nélkül (pl. mint amikor reggel felülünk az ágyban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!