Magas lázzal járó vírus. Más is elkapta?
15 hónapos lányom tegnap reggel óta lázas. 38,9-el kezdtük, 37,5 alá nem tudtam lenyomni, most 38,4. A kúpra, meg a Nurofenre nemigen reagál, a hűtőfürdő átmenetileg levitte este. A doktornő szabin van, helyettes holnap lesz, az asszisztensnő azt mondta, hogy most van egy magas lázzal járó vírus, és mást nem tudok, mint csökkenteni a lázát. Tegnap elvittem az ügyeletre, ott nem beszéltek erről a vírusról, a tüdeje tiszta, egy picit pirosas a torka. Ha valaki átesett már ezen, hány napig tart? Mit csinálhatok a picikémmel?
Még egy kérdés: a Germicid-C kúp csak receptre kapható?
Köszönöm a válaszokat!
1.) Most bújt ki 2 foga, éppen nem jön
2.) Lehet, hogy megpróbálom. Tök jó, hogy úgy megy el szabira a doki, hogy nem gondoskodik a rendelési idő teljes lefedéséről a helyettessel.
Szia!
Mi a múlt héten estünk át ezen a víruson. Ugyanígy nagyon magas láz, de egyéb nem. Az én babámnak az első nap 39.7 volt a láza. Akkor szinte egész nap lázas volt. Felváltva használtam a lázcsillapító szereket, nurofen szirup, germicid c kúp,(receptes) nurofen kúp,supp.antipyr.kúp(receptes.erősebb)hűtőfürdő,vizes pelus a törzsre. Az orvosunk azt mondta csillapítsam a lázat, mást nem tudunk tenni. Inni ivott sokat, de enni szinte semmit. Ez 3 napig tartott, és a 4-ik nap már csak hőemelkedése volt. Délután allergiaszerű pöttyök jöttek ki az egész testén. Az orvosunk látta és azt mondta ettől az erős vírustól és láztól, de 1-2 nap és ez is elmúlt. Nehéz időszak volt de elmúlt és már jól vagyunk. Kitartás nektek, és jobbulást a babádnak! Rendbe fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!