Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tanitotok 1 éves kislányot...

Mit tanitotok 1 éves kislányotoknak?

Figyelt kérdés
gyorsan megjegyzi,amit meg akarsz tanitani neki?
2010. jún. 27. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ma azt tanultuk, hogy hol van a lámpa. Mutatja és azt mondja: pa. Édes :)
2010. jún. 27. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 11 hónapos lesz,ő is mutatja a lámpát,tiktakkot,a boci-bú kulcstartót,a felakasztott kockásfülű nyulat,és egy pár plüss játékot. Megfoglak szóra 4kézláb rohan a lakásban.Nagyon arik! Tánci-táncit is szereti,vigyorog,és rázza a popsiját.:-)
2010. jún. 27. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az én kislányom jövő hónapban tölti az 1 évet.Mi már a sziára pápát intünk ill a pápára is.Azt mondja az apára h ata az anyára ada mutatja is h ott van ada ill ata.Ha azt mondom neki megfoglak 4 kézláb teper mint 1 kis ámokfutó.A tánci táncira riszálja a kis fenekét ill most már tapsol is közben.Megpróbálja mondogatni utánunk a s szavakat.A sziát szinek a szeretleket szenek mondja.Már azt is tudja ha pucéron van irány a fürdő mert jön a pancsi.:)Nagyon aranyos:)
2010. jún. 27. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:

11 hónapos a kislányom, tapsi-tapsira tapsol, integet a pá-pá-ra, mutatja hol a lámpa, puszit kérünk akkor adja a puszit, ha zenét hall rugózik a popsiján,amikor éhes vagy szomjas cuppog, mutatja hol a pocija, szája, szeme.

Ahogy megfigyeltem egyre ügyesebben jegyzi meg a dolgokat.

Tegnap este pl. játszott, odabújtam mellé és elkezdett a szőnyegről csipegetni mintha lenne valami a kezébe és tette a számhoz, mint mikor én etetem ő is megetetett, nagyon élvezte és én majd megettem olyan édes volt.

2010. jún. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!