Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kislányom 5 hónapos és még...

A kislányom 5 hónapos és még mindig ökölben tartja a kezét. Ez jól van igy?

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor van ez, mindig???vagy csak akkor, ha pl. koncentrál valamire? szerintem nem feltétlen probléma, de ha nagyon aggódzs, akkor a II. gyerekklinikán van fejlődésneurológiai szakrendelés, szerintem megnyugtatnak, ha elviszed, hogy nincs semmi baj. Én elvinném, de én olyan izgulós fajta vagyok, és inkább, mint hogy napokig aggódjak rajta.
2008. nov. 6. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi voltunk neurológiai vizsgálaton egy hét híján 4 hónaposan.Akkor azt mondták,hogy néha ökölbe van a kicsikém keze de még nem kóros.5 hónaposan érdemes megnézetni,bár nem hiszem,h gond,lehet csak később kezdi nyitogatni.Én azért beszélnék a gyerekorvossal.
2008. nov. 6. 21:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért kinyitja,persze.Meg ütöget is vele.De azért mondjuk alvás közben 80%-ban.Remélem azért nincs gond.
2008. nov. 6. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én voltam a neurológián, hasonló problémával. Azt mondták nyitogassam a kezét, meg adjak bele olyan tárgyakat, amelyekkel nem tudja összezárni a kezét. A reptetés is jó, mert olyankor automatikusan széttárja kezét-lábát és kinyújtja az ujjait. Ezt fogják mondani, azért kár elvinni. Egyébként ha kezébe adsz dolgokat és megfogja, akkor nincs gond.
2008. nov. 6. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen.Megfogja.Meg magátol is odanyúl érte.Köszi a válaszokat.
2008. nov. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!