Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esti etetésre mit érdemes...

Esti etetésre mit érdemes adni egy majd' 7 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Nagyon szereti a tejpépet, de nem szeretném édességre szoktatni, így is minden nap 1-2 szer kap. Nem is alussza át az éjszakát...ráadásul mostanában nemnagyon enne mást...eddig mindent megevett.
2008. nov. 6. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor csak a kérdést láttam, a kommentet nem, a tejpép jutott rögtön az eszembe, de látom, azt nem szeretnéd. Pedig laktató, tápláló, ha azzal sem bírja ki az éjszakát, akkor szerintem hiába próbálkozol mással is, azzal sem fogja. Bár énszerintem ezzel még nem szoktatod édességre. Próbálj meg "jó éjt" tejpépet adni neki, ha még nem próbáltad, az még laktatóbb.
2008. nov. 6. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én még mindig tápszert adok a babámnak éjjelre (jó éjszakátos laktatobb tejet), nem alussza át az éjszakát, de kb 6 órát elvan vele. ha kell, éjszaka még kap tejet, majd jon a reggeli tej 5 óra korul. Napkozben pedig csak szilárd étel. 7,5 hónapos. Anyatejes babának a Jóéjttejpép nem rossz, esetleg napkozben kihagyod a tejpépet, helyettesíted mással.
2008. nov. 6. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!