Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatas alatt hogy hizzak?

Szoptatas alatt hogy hizzak?

Figyelt kérdés
1 eves a fiam, 15 honapig tervezek szoptatni. Viszont mar olyan szinten lefogytam, hogy rossz ramnezni. Csont es bor vagyok. Tudok valami tanacsot adni, hogy szedjek fel par kg ot?
2018. dec. 10. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyél sokszor keveset, de inkább szénhidrátban gazdag ételeket (péksüti, banán, csoki). Este is egyél valami laktatót, de nem nehezet. Tudom, könnyű mondani. Én is csont és bőr voltam a szoptatások alatt, de rengeteg szénhidrátot faltam, és egy idő után megállt a fogyásom. A szoptatás befejezésével aztán normál kajálás mellett visszahíztam a terhesség előtti súlyomra.
2018. dec. 10. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! Remelem enis visszahizok !
2018. dec. 10. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Bizony, a szénhidrátdus táplálkozás a hizás kulcsa. Tésztafélék,rizs,krumpli,kenyér,alma,banán!,aszalt gyümik. Terhességi gdm-em volt, többek között ezek voltak tiltólistán a diéta során,garantáltan hizni fogsz ezektől :)
2018. dec. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!