Melyik szopipárna a jobb, praktikusabb? Kicsi, nagy?
Figyelt kérdés
A kicsi tök jónak tűnik, biztos egyszerű használni és kényelmes lehet vele szoptatni, erre gondolok:
A nagy meg segíthet terhesség alatt is az alvásban, hogy kitámasszuk magunkat, így már ezzel régóta szemezek:
Írhattok márkát is, esetleg másfélét.
2018. dec. 8. 13:23
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nekem nagy van. Kényelmes, de en szoptatni nem tudtam rajta, folyton lecsúszkált a baba :D
3/3 anonim válasza:
Nekem nagy van. Amikor terhes voltam nagyon jó volt rajta feküdni, nem terhelt annyira. Szoptatásnál valahogy sohasem tudtam eltalálni azt a pózt ahogyan kényelmesen lettünk volna a bébivel. Kaptunk kölcsönbe kisebbet na az bevált nálunk vissza sem akartam adni. :) De ízlés válogatja kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!