Mit rontottam el? Hogyan hozzam helyre?
Ugyan ez nálunk...mondjuk nem fuldoklik, de nagyon nehéz kizökkenteni.
Kb.5 percig játszik, aztán már más kell.Nagyon nehéz lefoglalni.Ráadásul így semmit nem tudok tőle csinálni, esélytelen.
A házimunkákba való bevonáshoz még kicsi...mondom neki segítsen, pakoljunk ki a mosógépből...aha...megfog két zoknit, már ott sincs, könyékig van a wcben...nem lehet...semmit.Folyton a sarkában kell lennem.
Segítségem nincs.Akkor tudok bármit is csinálni ha itthon van az apja, vagy beteszem a járókába.
Tudom tudom ez a dolgom, ezért vagyok itthon...baromi fárasztó, ráadásul a másfél év alatt még egy éjjelt sem aludtunk végig.
Mióta rossz idő van nem tudunk annyit kint lenni sem, így még rosszabb.
Tényleg irigylem azokat akiknek van segítsége, vagy nyugisabb-molyolósabb a gyerkőce.
Amúgy meg egy tündér gyerek, imádom, nagyon okos, mindent ért.
Azzal vigasztalom magam, hogy elmúlik ez is.
Nálunk hasonló a helyzet 13 hónapos.Nekem sokszor már hullik a hajam reggel mert tudom mi a műsor amit lehet azt hagyok neki megismerni.Amit nem lehet azt meg kitartóan nem.Vannak azok a dolgok amiket nem szívesen de megmutatok.Én olyankor pld ha a konyhába jön rá a mizéria fogom és elviszem valamelyik hálóba vagy emeletre, mindegy csak abból a helyzetből ,,kivenni" így hamar lemegy róla.Próbáld ki esetleg hátha működik nálatok is és pár napig esetleg jobb lesz neked is.
Amúgy én már magamat utálom, hogy ezt nem lehet azt nem lehet..egész nap fújom:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!