Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell ill. célszerű vinni...

Mit kell ill. célszerű vinni babaúszásra? (az úszópelenkán és a törölközőn kívül)

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez igy ok, majd az edzo ugyis mondja hogy mit vigyetek esetleg a kovetkezo alkalomra (kis labdat, valami pici jatekot pl. kiskacsat, kis poharat leonteni a kis fejet). De eloszor ez eleg lesz, majd meglatod ugyis ha valami elkelne meg. Jo uszast!
2008. nov. 6. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem az jutott eszembe, hogy valamit, amivel az orrocskáját megtörlöd, vagy valami kézi orrszívót. ( ha belemegy a kis orrába a víz gondok lehetnek. :) )
2008. nov. 6. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
ahovà èn jàrok ott vannak jàtèkok,turcin ès rucin kivul semmit nem vittunk.Testàpolot vigyèl ,hogy utànna bekendd a kis borèt zuhi utàn.
2008. nov. 6. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek! Szombaton megyünk először, már alig várom!
2008. nov. 6. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi 3 hós kora óta járunk-most 5.5 hós-de még soha nem vittem orrszívót,mert nem ment az orrába a víz...ilyet még nem is hallottam.Ami viszont esetleg kellhet,az a biztonsági fülpiszkáló,mert a fülébe valóban bele megy a víz,és most,h jön a hűvös idő,célszerű kitörölni a vizet,nehogy vmi gondot okozzon.
2008. nov. 7. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!