Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudok csinálni, hogy...

Mit tudok csinálni, hogy elmúljon a székrekedésük?

Figyelt kérdés
Ikreim 3 hónaposak lesznek, beba ha startot kapnak naponta 3x 60 mlt pótlásnak, a többi étkezés anyatej. 2 hete nincs székletük maguktól, csak szelcsovel 3 naponta kb. Előtte mar 1 hónapja kaptak a tápszert, addig nem volt ilyen baj, csak egyik napról a másikra mindkettő babámnál. De nem kemény a széklet, amikor sikerül. Mitől lehet most hirtelen mindkettőnél? Orvos azt mondta nem gond, de látom, hogy erőlködnek.
2018. dec. 7. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez van. 8 hetes, nekem is azt mondták, hogy nem gond. Bár nálunk 3-4 naponta magától sikerül. De közben folyamatosan pukizgat. Lehet, hogy az anyatejes már 100%ban hasznosítják, az a kevéske plusz még addigra gyűlik fel. Nem tudok segíteni, de ha így sikerül nekik, akkor szerintem hagyd!
2018. dec. 7. 09:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én puffadásra/enyhe hasfájásra adom a kisfiamnak a gripe watert (angolvíz). Lényegében ugyanez volt a problémám, mint Neked, éjjel is arra ébredtem, hogy nyög-nyom-erölködik, szenved. Amióta ezt kapja, mintha elfújták volna a problémát. Ő csak anyatejet kap, de gondolom hat ígyis-úgyis:).
2018. dec. 9. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!