Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónaposnak hogyan kell...

5 hónaposnak hogyan kell elkészíteni a céklát?

Figyelt kérdés
Nagy szerencsém van, kaptam 3 céklát. A 2 kisebbet megfőzném, a nagyobbat megsütném, aztán szépen elporciózvale szeretném fagyasztani. Hogyan kell megsütni? És a céklát burgonyán kívül mivel lehet még enni?
2010. jún. 27. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én megfőztem a céklát, majd ha kicsi volt felet, ha nagy negyedrt folpackoztam fagyssztottam, mikot azt akartam készíteni reggel kivettem, délre kiolvadt, egy burgonyát frissen főztem és turmixoltam a céklával. Egyszer nekem is ajánlották hogy alufoliaba csomagolva vagy sütőzacskóban süssem meg, hát 3 órán át sütöttem és még kemény vt kuka lett!

Azóta csak főzöm, de 2 óra kell neki és még akkor sem legpuhább, de annyi elég volt neki.

Rengeteg céklát evett lányom szüleim mindig ültetnek a kertbe, jó édes, burgonyával szerette lányom, de répával is össze lehet turmixolni!

2010. jún. 27. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Megmostam, megszurkáltam, alufóliába csomagoltam, és sütőben sütöttem kb. 1 órát. Utána csak le kellett húzni a héját, és szinte átpárolódott csak, minden vitamin és ásványi anyag így benne marad. Utána turmixoltam nyers almával és főtt krumplival.
2010. jún. 27. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Sütőzacskó, sütőzacskó!Hihetetlen finoman (és hamar) megpárolódik benne úgy, hogy víz sem kell hozzá.Benne marad a vitamin:)Felkockázni, megsütni, turmixolni, jégkockatartóban fagyasztani.
2010. jún. 27. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!