8 hetes a kislányom, szeretnénk neki pihenőszéket venni. Ti milyet használtok? Mi az ami bevált?
2018. dec. 2. 19:02
1/8 anonim válasza:
Semmilyet. Baromi egészségtelen.
2018. dec. 2. 19:52
2/8 anonim válasza:
Nekünk bright starts jungle stream van
2018. dec. 2. 20:01
3/8 anonim válasza:
Én olyat ami 18 kg-ig jó (nekem fisher price van). A 2 és fél évesem mai napig imádja, pici fotelként müködik átalakítva.
2018. dec. 2. 20:57
4/8 anonim válasza:
1# a telefont nyomkodni is az, számítógép előtt ülni is az.. Ha 0-24ben csinálod..
Napi 1-2ora nem.
A pihenoszek sem okoz kárt, ha nem tölt benne huzamos időket a baba, nekünk nagyon jól jött.
Egy tok egyszerűt vettünk, mert a többiben olyan furán feküdtek a babák a képeken meg ismerősöknel is.. Lehet h csak nekem. Volt az.
A mi babánk fp-s, 11ezer volt és 7hos korig használtuk, bár utána úgyse lett volna el benne így nem baj. 9kg ig jó.
Most 9hos és ha valami dolgom van pár percre beteszem az etetőszékbe és rakok elé pár játékot. :)
2018. dec. 2. 21:04
5/8 anonim válasza:
Nekünk is a FP 18 kilóig jó széke van. 14 hós a fiam, most talán jobban szereti mint kicsinek. Most már a rezgést is használjuk néha. A kilónál pedig még csak a felénél jár szóval még jó sokáig jó lesz.
2018. dec. 2. 22:19
6/8 Coffelia válasza:
Én az autós hordozóba raktam arra a napi párszor 5 percre, amíg fürödtem vagy kajáltam. Helyspórolásra is jó, nem kell még egy kb. ugyanakkora helyfoglaló cuccot venni. A többi időben kézben volt, franciaágyon, kiságyban, földön játszótakarón.
2018. dec. 3. 00:13
7/8 anonim válasza:
A kislányunknak 4moms volt és imádta, nagyon jól elvolt benne és könnyű volt mozgatni a házban.
2018. dec. 5. 19:17
8/8 anonim válasza:
mi vettünk ilyen elemmel ringatósat. Nem csípte
ismerőséknek ilyen rugózós volt, azt a lányuk csípte
amúgy szerintem is pénzkidobás, de ha kell még egy extra kacat a lakásba amit pár hónapig fogtok használni, akkor hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!