Vannak olyan dolgok amiket babáitoknak nagyon drágán (megbánva) ill. árát nem sajnálva megvettetek? Csak őszintén!
Helyes! Szuperül csinálod!
Pihenőszék és elektromos hinta nélkül mi is jól megvagyunk.
Ezt a sima mezei műanyaghintát viszont érdemes megvenni.
De azt is csak olcsón:)
Én tartottam a drága játékoktól és joggal, mert a gyerek nem is játszik nagyon velük.
Egy Simba zenélő farm vált be, de gondolkodtam a FP járássegítőn is, aztán a védőnő adott kölcsön egyet és kiderült, nem kell megvenni, a gyerek tojik rá...
Szóval a gyerekkel kapcsolatban nem voltak ilyen melléfogásaim, kisebbekre meg nem emlékszem.
Magamnak vettem pár felesleges lomot:
- gyógyszertári pumpás mellszívó (nem ér semmit, a következő gyerekhez veszek Aventeset, az bevált, kölcsoön kaptam kipróbálásra),
- eldobható bugyi a kórházba (utáltam, mert nem tartotta a helyén a betétet, helyette 250 ft-os kínait vettünk, az tökéletes volt összekenni),
- szoptatós melltartót is utáltam, sima, merevítés nélküli Bellinda vált be.
- szoptatós tea (úgy puffasztott, hogy az orvosnál kötöttem ki),
- hasfájás mentesítő tea :-) a babának utálta és nem is használt.
Igazából ezek nem voltak feleslegesek, csak nem váltak be, de ahogy olvastam én még olcsón megúsztam.
Micsoda felelőtlenség!!!
Először gondolkodni kellett volna...
Szia!
Az összes Fisher Price játékunk fölösleges volt,és ilyen volt még a pelenkatartó vödör(úgysem gyűjtögeted napokig:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!