Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vacsira adjam a tápszert,...

Vacsira adjam a tápszert, vagy uzsira?

Figyelt kérdés
14.-én lesz a kislányom 7 hónapos. Már eszik mindent, nem anyatejes. Naponta 5x eszik. 4,9,13,17,20 órakor. Eddig a 9 és a 17 órási kajcsi van kiváltva bébiétellel. A többi 3 alkalommal tápszert kap. Szeretném ha az 5 órási kaja kimaradna, és napközben enne sürűbben, hogy az 5xi kajcsi meglegyen. Szerintetek, ha nem tápszert kap vacsira, hanem bébiételt, akkor az táplálóbb? Jobban bírja az éjszakát?
2008. nov. 6. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen táplálóbb,de én 6-kor adok neki főzeléket,így fürdés utánn 1/29-kor még a babatej is belefér.
2008. nov. 6. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, az én lányom is pont ennyi idős, de csak délben kap bébiételt, a többi tápszer. ők még picik, kell nekik a tej alapú étel, nekem sem volt tejem, tápszeres a babám, de ennyi idős korban, főleg ha 5x eszik, nem kell 3 étkezést is kiváltani tápszerrel. Elég a 2x-i főzelék.A védőnő is ezen a véleményen van, de kérdezd meg te is a tiédet. ez csak egy vélemény, persze, etesd úgy, ahogyan ti igénylitek. Szép napot! :)
2008. nov. 6. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:

A kisfiam 13-án lesz 7 hónapos.Ő is napi 5ször eszik.7,10,13,16,20kor.Mi 10kor eszünk gyümiket,16kor pedig husis főzeléket.A többi tápszer,de néha ebédre tejpépet kap.Nekem azt mondták,hogy a vacsit utolsó előttinek kell kiváltani,a reggelit pedig utoljára.

Boldog babázást!

2008. nov. 6. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem reggelire és vacsorára tápszert kap, de. gyümölcsöt, ebédre főzeléket, uzsonnára tejpépet.
2008. nov. 6. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóval értek egyet, nálunk is így van!!!

:-)

2008. nov. 6. 21:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Már csak azt nem tudom, hogy tejpép alatt mit értetek. Mi a különbség a tápszer és a tejpép között?
2008. nov. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!