Èrzel hiányérzetet, ha 2 azonos nemű gyermeked van?
Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 15:17
11/16 anonim válasza:
Az első lány, amikor kiderült, hogy érkezik a második, csak azon izgultam, hogy ő is lány legyen. Az lett. 😊 Még kettőt szeretnénk, simán ellennék 4 lánnyal is.
12/16 anonim válasza:
2 lányunk van, nekem nincs, de a férjemnek igen, ő nagyon szeretne fiút is.
13/16 anonim válasza:
Két lányunk van,és sem én sem a párom nem szeretnénk fiút (harmadik gyereket föleg nem:P). Nekünk igy teljes a család:)
14/16 anonim válasza:
3 fiam van, mióta az eszemet tudom fiús anyuka akartam lenni. Imádom a csapatom, semmi hiányérzetem nincs.
15/16 anonim válasza:
Látom akinek van hiányérzete azt szépen lepontozták......
16/16 A kérdező kommentje:
Nem baj, ne foglalkozz vele. :) Én köszönöm mindenkinek a válaszokat. Valószínűleg nekem is hiányérzetem lenne, ha nem adatna meg egy kislány, és teljesen megértem a többiek válaszát is.
2018. dec. 9. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!