Miért van az, hogy kicsi a babám?
Figyelt kérdés
33 hetesen be fektettek a kórházba, 1800-1900gramm volt a súlybecslés, 10 infúziót kellett fel vennem, 10 napig bent feküdtem! 34 hetesen megint el küldtek ultrahangra, ahol 1955gramm volt a baba becsült súlya 10 infúzió után is! Tényleg nagyon kicsi 34 hetes korához képest?2018. nov. 29. 13:18
11/15 anonim válasza:
9es vagyok
Igen nagyon rossz volt. Mikor legelőször mondta az orvos 2 napig csak sírtam. Féltem hogy nem fejlődik rendesen, nem jut tápanyaghoz...stb
De igy hogy látom hogy növekszik csak lassabban és kisebb mint az átlag, azert megnyugtató valamemennyire. Viszont igazán majd csak akkor fogok megnyugodni ha megszületik megfelelő súllyal,időben és egészségesen. Alig várom már.
Szóval nehéz tényleg, de kitartás neked. Boldog Babavárást!😊
12/15 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Barátnőmnek is indítottak, aztán császár lett valamiért de a lényeg, hogy 2kg se volt az uh szerint, ő is kapott infúziót meg tudoerlelot indítás előtt 4 napig, aztán 37hetesen született meg a kislánya 3400grammal..:D Szval na..
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. December 5-én megyek ultrahangra, remélem mondanak valami jó hírt, hátha nem kell újra be feküdnöm
2018. nov. 30. 15:01
14/15 anonim válasza:
Írd majd meg miujság veletek az uh után! De biztosan minden rendben lesz!😊
15/15 A kérdező kommentje:
Ha még olvassátok, azóta meg született a kisfiam Dec.27-én, 38hétre, 3150grammal és 48cm-vel, egészségesen😊 nem is volt kicsi!
2019. jún. 3. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!