Miért van az, hogy kicsi a babám?
Szia most megneztem neked a papírjai, mert kisfiam is kicsi volt. 2450el szuletett 37+6 napra
24 hetesen 600gramm volt
30hetesen 1267gramn
37+1hetesen 2300 max 2400naknak becsülte a doki, kézzel tapogatta már ki akkor, mert kevés volt a magzatviz picit,eleg jól eltalalta mert rá alig 5 napra már kint volt 2450grammal 48centivel.
32+5 naposan volt a becsült súlya 1760gramm!
36 hetesen volt 1800gramm
SOHA! egyszer nem mondta senki h túl pici... Jó én se vagyok egy nagy darab.. Egyáltalán nem, de párom pl az. Nézték nálam a Flowot is, áramlat vizsgálat. Az is jó volt. És most olvasom a papiromoj h 37+1hetesen meg 1es fokban volt érett a méhlepény. Van akinek pici a babája valakinek nagy.. :)
Nem olyan picike szerintem, nekem 35+6nál 2300g volt. 39+5re született 2590g-al.
A tiéd sem kicsi szerintem, gond akkor van ha nem növekszik mert akkor nem látja már el megfelelően a lepény a feladatát.
De ne aggódj ha nagy a baj akkor kiveszik és majd idekint szépen megnő :)
Addig vásárolj be neki kisebb 50es rucikat és ne idegeskedj az a legrosszabb. Csak tegyél meg mindent amit mondanak.
Nekem is azt mondják hogy nagyon kicsi a babám. Elküldtek engem is flow-ra, mert hamar érik a lepény. Bár nekem 30hetesen 1-2fokott állapítottak most meg és az áramlás jó.
Nekem csak 2 becsült súly van:
20 hetesen: 314gramm
29 hetesen:1183gramm
Viszont szépen növekszik hétről hétre csak a maga kis ütemében.
Biztos nem lesz 4 kilós babám, de majd idekint megnő. Bár én 156cm vagyok, az apuka 180. De lehet az én genetikámat örökli.
Ne aggódj te se, biztos csak ilyen a genetika. Másrészt nem extrémen kicsik a méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!