Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Se cumi, se rongyi?

Se cumi, se rongyi?

Figyelt kérdés

Az 1 évesemmel elmentünk baba-mama hacacáréra.

Beszélgettünk mi anyukák és az egyik konkrétan földönkívülinek nevezte a gyerekem, mert nem cumizik, nincs rongyija vagy kedvenc nélkülözhetetlen játéka.

Mindenféle "jó" tanáccsal próbálták ellátni, hogy milyen rongyit vegyek neki.

Van már egy kiscsoportos gyerekem is és neki se kellett semmi ilyen. A mai napig nincs olyan játéka, ami ha eltűnne rohannom kéne újat venni, mert különben nem alszik.

Amúgy mind a kettőnek van rongyija (lapos teste van, ami nincs kitömve és feje), de kb. csak én nyúlok hozzá, amikor ágyazok. És csecsemő korukban kaptak cumit, amit egyből kiköptek, szóval nem erőltettem.

Van még másnak is ilyen "Alien" gyereke?

2018. nov. 28. 13:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Most egy kicsit megnyugodtam. :)

Igény szerint szoptattam, külön ágyban aludt. Általában cicin aludt el, de volt, hogy nélküle is elaludt.

A kicsi még szopizik, de ő amikor "végzett" akkor az ágyába akar menni és úgy alszik el. Ha nem vagyunk otthon csak reggel és este cicizik.

Amikor sírtak, sosem cicivel vigasztaltam őket. Tehát nem én vagyok a rongyijuk vagy cumijuk, ha erre gondoltál. :)

2018. nov. 28. 19:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam másfél éves korában magatól választotta ki az átmeneti tárgyát, egy plüss kutyust. Korábban nem volt igénye se cumira, se rongyira, külön szobában aludt és a kórházban is tápszeres pótlást kapott, egy hónapig szoptattam. Semmi baj sincs a gyerekeddel. Mi azóta plédet, a kis plüss kutyust és egy óriási kutyát is cipelünk magunkkal mindenhová.
2018. nov. 28. 23:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Itt is lakik egy 15 hónapos földönkívüli. 😁 Egy mániája van, a cici. Amúgy autózik, építőkockázik, labdázni imád, mondja is, hogy 'abda'. De ragaszkodni semmihez nem ragaszkodott. Van egy nagyon puha, szép macija. Egyik reggel tartottam neki, hogy játszunk vele. Jól földhöz vágta. Felvettem szomorúan, megpuszilgattam, simogattam, hátha így ő is el kezdi szeretni. Na, azóta, ha megtalálja a mackót, hozza nekem, hogy puszilgassam. 😁
2018. nov. 29. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!