Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Se cumi, se rongyi?

Se cumi, se rongyi?

Figyelt kérdés

Az 1 évesemmel elmentünk baba-mama hacacáréra.

Beszélgettünk mi anyukák és az egyik konkrétan földönkívülinek nevezte a gyerekem, mert nem cumizik, nincs rongyija vagy kedvenc nélkülözhetetlen játéka.

Mindenféle "jó" tanáccsal próbálták ellátni, hogy milyen rongyit vegyek neki.

Van már egy kiscsoportos gyerekem is és neki se kellett semmi ilyen. A mai napig nincs olyan játéka, ami ha eltűnne rohannom kéne újat venni, mert különben nem alszik.

Amúgy mind a kettőnek van rongyija (lapos teste van, ami nincs kitömve és feje), de kb. csak én nyúlok hozzá, amikor ágyazok. És csecsemő korukban kaptak cumit, amit egyből kiköptek, szóval nem erőltettem.

Van még másnak is ilyen "Alien" gyereke?

2018. nov. 28. 13:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

a legnagyobbnak csak cumi volt.azt is siman odaadta a mikulasnak 3 eves kora elott.

a kozepsonek semmi ilyesmi.se cumi,se allatka,se rongyi se semmi.

a legkissebbnek a cumi es a textil pelus a minden.es miota bolcsis,azota egy kis pluss roka.

a textil pelusbol barmelyik jo az itthon levo kb 25 darabbol,nem egy darabhoz ragaszkodik szerencsere.

viszont 2 eves kora korul 1 cumis lett.az istenert nem kell Neki masik cumi.egy mar kilyukadt,ajkor 3 napig orditas volt minden alkalommal mikor cumit kert,aztan nehezen raszokott egy masikra.azota csak az van,de mar ez is a veget jarja,es fogalmam nincs,hogy oldjuk meg mert azota sehol nem talaltam ugyan ilyet.

ha kibirja mikulasig talan o is elcsereli vele...talan.

minden gyerek mas.abban is volt jo,hogy a kozepsonek nem kellett semmi,es abban is van jo,hogy a kicsinek van amivel meg lehet nyugtatni.

2018. nov. 28. 15:12
 12/23 anonim ***** válasza:
39%
Az én fiam is ilyen, se cumi, se ujjszopás, semmi alvós vagy egyéb vacak (2,5 éves), a nővére bezzeg 3 éves koráig cumizott és még így 5 évesen is hozzá van nőlve az alvós plüss amit 6 hónaposan kapott
2018. nov. 28. 15:13
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
Mi vettünk neki rongyit az 1 évesemnek nos 1 éve áll a szekrénybe.. oda adtam neki párszor de nem érdekli 😂
2018. nov. 28. 16:03
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
Akkor 2 ufot nevelek 😂😂
2018. nov. 28. 16:17
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Három gyerkőcből az első kettőnek semmi, a harmadiknak cumi is, plüss is.

Egyáltalán nem furcsa vagy ritka egyik eset sem.

2018. nov. 28. 16:36
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is van egy kétéves "marslakóm" ezek szerint.

Van több plüsse, játéka, amit szeret, meg kedvenc kispárnája is, de egyikhez sem ragaszkodik olyan erősen. Ha valamelyik tönkremenne vagy elhagynánk, nem csinálna nagyobb ügyet.

2018. nov. 28. 17:21
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Akinel se cumi, se rongyi, ott egyuttalszotok es/vagy igeny szerint szoptatott a gyerek?
2018. nov. 28. 17:59
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Szia, mellettünk alszik és igény szerint szoptattam, illetve most is kéri néha a cicit alváshoz, de inkább csak megszokásból. Ha nem vagyok ott, elalszik nélküle is. Kétéves most, óvodás koráig tervezem elválasztani, illetve úgy látom most, hogy addig maga is elválasztja magát, de most költöztünk, nem terhelem vele pluszban. Kíváncsi leszek, elválasztás után lesz-e valamilyen alvókája.
2018. nov. 28. 18:16
 19/23 anonim ***** válasza:
42%
valaki árulja el, mi az a rongyi
2018. nov. 28. 18:58
 20/23 anonim ***** válasza:
[link] ez és hasonlók. Nem alszik velünk. Szopizni csak 3 hónapos koráig tudott sajnos. Egyszerűen csak nem igényli csak a cucli (cumi) kell de az is addig amíg elalszik alvás közben és nappal nem használja. Volt rá példa,hogy hozzám vágta xD
2018. nov. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!